360° Gradë -BASHA NË KAMËZ, TAKON FAMILJET E HEQURA NGA NDIHMA EKONOMIKE

0
233

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, shkoi në Kamëz për të dëgjuar dëshmitë e familjeve që janë hequr nga skema e ndihmës ekonomike, të cilat sipas demokratëve janë rreth 20 mijë.

Kryetai i Pd. Lulzim Basha takoi në Kamëz familjet që janë hequr nga skema e ndihmës ekonomike për të parë gjendjen e tyre. Gjatë takimit, familjarë u ankuan për kushtet e vështira ndërsa qeveris ka thënë se janë hequr nga skema vetëm ata që nuk e meritojnë. Ndërkohë për këtë cështje, të në seancën parlamentare do të ketë një mocion me debat me kryeminsitrin Edi Rama. Në bashkëbisedimin me kreun e opozitës, familjarët i janë ankuar për pamundësi ekonomike.

Partia Demokratike e konsideron një emergjencë kombëtare mbetjen pa asnjë të ardhur dhe heqjen e ndihmës shtetërore të mbi 20 mijë familjeve dhe për këtë arsye ka kërkuar një debat urgjent me kryeministrin.