360° Gradë -MURREM AHMETI NDEROHET ME CMIMIN MJESHTER I MADH

0
912

Vlora nderon mjeshtrin e madh te ciklizmit vlonjat dhe atij kombetar Muharrem AHMETI. Nje ceremoni qe ka sjelle ne qytetin bregdetar poer te garuar sportiste et ciklizimit nga Shkodra ,Durresi,Fieri,Burreli,Vlora e shume qytete te tjera ne nje cirkuit qe ka zgjatur 35 km ,nje kupe me emrin e te madhit Muharrem ahmeti. Iniciative e gazetarit sportiv Moisi Dalipi,gjithcka ka startuar fillimisht me garen e cila ehste shtrire me 10 xhiro ne bulevardin kryesor Vlore-Skele,per et vijuiar me pas me ndarjen e cmimeve per fituesirt,por njekohesishte dhe per te vleersuar dhe nderuar figuren e ciklistit te amdh Muharrem Ahmeti. Fitues i vendit te pare dhe njekohesisht fitues i kupesd eshte shpallur ciklisti i Vlalznise Bruno Kola,ne vend te dyte eshte renditur .Ballgjini i Terutes,ndersa ne vedn te trete A.Doda Apolonisw/ Me p;as gjithcka ka vijuar em ceremon ine e ndarjes se cmimeve dhe mirenjohjeve per Muharrem Ahmetin,nje ceremoni e zhvilluiar pikerisht aty ku starton lungomare ne Vlore,ndersa i pranishem edhe presidenti i FSHFC  Skender Axhaku,por edhe deputeti Tahir Muhedini,nje nga mbeshtetisit kryesor et sportit te ciklizimit dhe kryetari i bashkise se Vlores Dritan Leli.  Kryebashkiaku i Vlores i kan dorezuar Muharrem Ahmetin titullin Mirenjohje e qytetit te Vlores per kontributin e tij ne sport,ndersa ky i fundit i ka dhuruar Lelit,fanelen me te cilen ka fituar titullin kampion ne vitin 1972]

 

presidenti i FSHC  ka vleersuar rolin e Muharrem Ahmetin ne rang kombetar dhe ate nderkombetar ne sportin e ciklizimit,nje nga persoinalitetet e ketij sporti qe edhe sot vijon te mbetet nje embleme dhe krenari per shume te rinj,qe jane pjese e cikzlimit,ndersa zoti Tahir Muhedini im ak dhuruar titullin mirenjohje nga FSHC

 

Mirenjohje ,nje fanele dhe trofeu i vitit 1972 i eshte dhuruar Muharrem Ahmetit edhe nga klubi i Partizanit,ndersa vete ky i fundit ka falenderuar et gjithe ata te cilet u bene pjese e kesaj iniciative dhe njekohesisht duke e nderuar dhe vleresuar ne nje dite et jazhsdtezakonshme ne nje sport qe kerkon padyshim force dhe krenari

 

Muharrem Ahmeti mban titullin Mjeshtri i sportit ,ndersa gjate gjithe aktivitetit et tij ne sportin e ciklizimit ka garuar ne rreth 162 gara,duke fituar edhe dy tituj kampion,me Partizanin dhe Flamurtarin. Por Muharrem Ahmeti ka marre pjese edhe ne dhjetra gara nderkombetare duke ngritur lart emrin e Vlores dhe Shqiperise ne  arenen nderkombetare,duek marer vleersime dhe medalkje per ate cfare ka perfaqesuar dhe kontribuar ne sportin e ciklizimit. ///

 

Web: http://zjarr.tv/
Facebook: http://ift.tt/1Nj96ih
Youtube: https://youtube.com/c/ZjarrTelevizion