360° Gradë – PAJISJE TË REJA PËR ZJARRFIKËSIT E TIRANËS

0
256

Koka Shërbimi Zjarrfikës i Tiranës ka tashmë bazë të re materiale, si uniforma, fikëse zjarri dhe mjete ndihmëse, për të lehtësuar punën për menaxhimin e situatave emergjente. Kreu i bashkisë Erion Veliaj vlerësoi kontributin e qeverise turke për shërbimin zjarrfikës.

Shërbimi Zjarrfikës i Tiranës është pajisur me bazë të re materiale, si uniforma, fikëse zjarri dhe mjete ndihmëse, të cilat do të lehtësojnë menaxhimin e situatave emergjente. Në ceremoninë e dorëzimit të pajisjeve në Repartin e Zjarrfikësve në Tiranë, kryebashkiaku Veliaj vlerësoi kontributin e dhënë nga qeveria turke për përmirësimin e infrastrukturës dhe modernizimin e këtij shërbimi.