360° Gradë -RAMA LULZIM TË DIALOGOJMË PA KUSHTE MOS NA VONO! MOS NA TURPËRO!

0
687

Kur situata politike ndodhet në një krizë të thellë,  Kryeministri Edi Rama përsëriti ftesën për dialog pa kushte drejtuar kryetarit të PD-së Lulzim Basha. Rama e quajti krizë artificiale nga PD dhe ftesa e tij është që vetë kreu i opozitës  të caktojë modalitetet e dialogut por nënvizoi se zgjedhjet nuk do t’i ndalë dhe se qeverinë nuk ka për ta rrëzuar nëse ajo nuk rrëzohet me votë.

Web: http://zjarr.tv/
Facebook: http://ift.tt/1Nj96ih
Youtube: https://youtube.com/c/ZjarrTelevizion