360° Gradë -RUÇI DO TË ZGJEDHIM PRESIDENTIN DHE DO SHKOJMË NË ZGJEDHJE, S’KA 1997

0
466

Kreu i grupit parlamentar të Partisë Socialiste, Gramoz Ruçi thotë se mazhoranca do të zgjedhë Presidentin e ri dhe do të shkojë në zgjedhje normalisht.

Gjatë një takimi në Fier, Ruçi u shpreh se nuk do të ketë krizë si në vitin 1997.//

Web: http://zjarr.tv/
Facebook: http://ift.tt/1Nj96ih
Youtube: https://youtube.com/c/ZjarrTelevizion