360° Gradë -TAEKWONDO KUPA E SHQIPERISE

0
1318

Kupa e Shqiperise ne TAEKWONDO ,ne Vlore aty ku pjesmarrese janew rreth 280 sportise te moshave te ndryshme dhe me shuem se 35 skuadra nga e gjithe  Shqiperia. Pallati i spoprtit ne Vlore ka pritur pas me shume se 10 vitesh kupen e 23 te et Shqiperise ne keet sport,qe padyshim ne vitet e fundit ka njohur rritje. Aktiviteti ka startuar rreth ores 8 e 30 minuta te paradites se te dieles,nderas do et vijoje deri ne pasdite ,aty ku do te shpallen edhe fituesit. Presidenti i sportit etb Taekwondo Arti Caushaj e ka cilesuar nej aktivitet shume te rendesishem dhe qe ne vitet e fundit eshte rritur ndjeshem nga pjesmarrja

Traineri i ekipit te Vlores Perparim Kamberaj ka konfirmuar numrin e skuadrave pjesmarrese dhe moshat qe marrin ojese ne kete aktivitet qe duhet vleresuar per nga rendesia

sporti i TAEKWONDO ka njohur rritje gjate viteve te fundit sa i perket pjesmarrjes,ndersa atshme kupa e Shqiperise eshte nje tjetyer aktivitet qe deshmon masivitetin e tij. ///

Web: http://zjarr.tv/
Facebook: http://ift.tt/1Nj96ih
Youtube: https://youtube.com/c/ZjarrTelevizion