360° Gradë – VLORE FESTOHET 105 VJETORI I POLICISE SE SHTETIT

0
383

Me rastin e 105-vjetorit të Krijimit të Policisë së Shtetit Shqiptar, në ambientet e drejtorise se policise se qarkut Vlore, eshte zhvilluar  një ceremoni ne shenje nderimi dhe respekti per uniformat blu. Ne Vlore nga viti 1990 jane 14 ish punonjes se policise te shpallur deshmore te atdheut.

Me rastin e 105-vjetorit të Krijimit të Policisë së Shtetit Shqiptar, në ambientet e drejtorise se policise se qarkut Vlore, eshte zhvilluar  një ceremoni,  në shenjë nderimi, mirënjohjeje dhe respekti, për të gjithë Punonjësit dhe Ish-Punonjësit e Policisë, të cilët kanë dhënë dhe po japin kontributin e tyre në ndihmë të komunitetit. Drejtori i policise se qarkut Vlore Gentian Shehaj  e ka cilesuar nje dite shume te rendesishme per policine e shtetit 13 janarin,ndersa ka kerkuar vleresimin maksimal per punen e punonjesve  dhe ish pjestareve te policise se shtetit

Vleresime kane ardhur ne kete  ceremoni nga kryebashkiaku Dritan Leli dhe te pranishem te tjere  per punonjesit e policise te rene ne krye te detyres. Ne Vlore nga viti 1990 jane 14 ish punonjes se policise te shpallur deshmore te atdheut.