360° Gradë -VLORE RRESHJET , PROBLEMATIKE LELI , DO TE INVESTOJME NE KANALIZIME

0
1957

Situata e rreshjeve ka evidentuar serish problematikat ne disa akse te qytetit ,  kjo sipas kreut te bashkise lidhet me nje problematike te trasheguar  ne sistemin e ujesjelles kanalizimeve . Per nderhyrjen ne rrjet kerkohen investime me shifra te medha . Sipas kreut te bashkise se vlores aktualisht ne sherbim  ne akset me probleme jane te gjithe punonjesve te sherbimeve publike .

 

Leli ka sqaruar se bashkia e vlores ka perfunduar projektin per ndertimin e kanalizimeve te reja per ujrat e bardha dhe ato te shiut ne rrugen trasballkanike dhe zonen bulevardin kryesor .

Per shkak te rreshjeve te dendura gjate dites se sotme , per disa ore jane gjendur nen uje disa akse kryesore te qytetit . ///

 

Web: http://zjarr.tv/
Facebook: http://ift.tt/1Nj96ih
Youtube: https://youtube.com/c/ZjarrTelevizion