360° Grade -VLORE RRITET PERFORMANCA E HIPOTEKES , TRAJTOHEN 3000 LEJE LEGALIZIMI

0
813

 

Performanca e zyres vendore te pasurive te paluajtshme ka njohur permiresime , arritje ne shifra e reflektuar ne rritjen e cilesise se sherbimit ndaj qytetareve. Deri me tani rreth 1500 fermere jane pajisur me celtifikate pronesie, nepermjet rivleresimit jane tratuar rreth 2000 kerkesa , ndersa jane rregjistruar 3000 leje legalizimi dhe mbi 5000 gjendje juridike dhe 120 blloqe kadastrale . Ishin keto shifrat e deklaruara nga kryeregjistruesi Vlores , Rezart Elmazi . 

Tashme zyra vendore e pasurive te paluajtshme ka nisur edhe nje sere investimesh ne godinen e institucionit duke krijuar nje ambient te posacem per sistemimin e arkives .  ///

Web: http://zjarr.tv/
Facebook: http://ift.tt/1Nj96ih
Youtube: https://youtube.com/c/ZjarrTelevizion