Dalin mesazhet per mashtrimet e Albana Çakshirit!

0
716

Gazetarja korcare Albana Cakshiri ka nisur nje fushate neper ekrane, portale dhe gazeta si e si te rikuperoj paksa imazhin e prishur te saj! Para pak ditesh publikuam mashtrimin e saj ndaj shume femijeve dhe prinderve ne qytetin e Patosit. Me ze dhe figure duket dhe degjohet qarte per ata qe kane sy e vesh. Albana zoteron nje “patente” aktiviteti qe askush nuk i’a di zanafillen dhe transparencen. Organizon disa miss dhe mister me mosha te minore dhe madhore. Troket ku te mund neper bashki mundesisht larg teritorit korcar ku “biografia” i njihet mire. Thith e grumullon financa nen dore e mbi dore nga drejtues bashkish si dhe prinder femijesh. Gjithmone per te mbushur xhepat e saj, por ajo “maske” mbrojtese perdor femijte. Ne keto aktivitete qellimi i saj i vetem eshte xhepi dhe vetem xhepi i saj. Keshtu ka bere ne Fier, Ballsh, Patos dhe shume e shume njesi vendore nga jugu ne veri.

Aktiviteti, grumbullimi i femijeve prej saj eshte thjesht fasade per xhvatje. U mer leke prinderve te femijeve, u premton evente jashte vendit ngre juri vleresimi.. Perfundimi: Askush nuk vendos per certifikim ne fund te “spektakleve” te cilat ajo i prezanton me popozitetin e nje mashtruesje te rendomte. Duke mos pasur as me te voglin inat personal me zonjen ne fjale edhe per faktin se kurre nuk e kam takuar apo te kem ndonje ferkim personal, publikova pak dite me pare ca “bema” te saj duke i’u referuar informacioneve te ardhura ne llogarine time nga prinder e femije te prekur nga “virusi” qe mban emrin Albana Cakshiri. Sot, po bejme me dije shume mesazhe prej njerezve te zhgenjyer dhe mashtruar nga gazetarja e ” dhemshur” per femijte, Albana Çakshiri.

 

Te perdoresh femijet per perfitim financiar duke i mashtruar ata eshte nje turp i ndeshkueshem! Te kerkosh te rregullosh imazhin e prishur duke bere veri, paguar apo servilosur disa ekraneve qe dhe ndoshta nuk i’a kane mesuar ende “biografine” eshte nje tjeter turp!! Ky lloj turpi i fundit eshte turp i radhes i gazetares nga Korca Albana Çakshiri!

Redaktuar nga: Greta Hoxha