Berisha: Marrëveshja me Greqinë tradhti kombëtare

0
199

Ish-kryeministri Sali Berisha e ka marrë të mirëqenë deklaratën e ministrit grek të Mbrojtjes, që një ditë më parë tha se vendi i tij së shpejti do të zgjerojë kufijtë detarë. Ky zgjerim tha Berisha do të bëhet në kurriz të Shqipërisë dhe për këtë bëri përgjegjës grupin negociator për marrëveshjen e detit, e cila sipas tij është mbyllur në favor të fqinjve, me zonën ekonomike të falur.
Berisha: Disa anëtarë të delegacionit kanë bërë letra, kujt i bëjnë?! Shefave të tyre, ndër tyre Edi Ramës dhe Ditëzi Bushatit. Çfarë ndodh brenda delegacionit?! Një i pafytyrë që quhet skapi dhe agjenti Muçollari në hijë arrijnë gjersa të falsifikojnë dhe minutat e diskutimeve, arrin të nënshtrojnë, të bindin për të firmosur gjërat pasi janë hequr, gjerat që janë deklaruar aty. Kurse nga Edi Rama anëtarët e delegacionit marrin kërcënime për largime imediate nga puna. Palën negociatore të Shqipërisë e udhëheqin ty persona secili më i zi se tjetri , skapi famos dhe spiuni Mucollari i njohur se punon në çdo rast kundër Shqipërisë. Për të përforcuar bindjen tuaj, u ftoj të lexoni edhe deklaratën e Kamenosit, i cili është një ministër ekstremist antishqiptar, i cili informonte se do të zgjerojnë ujrat territoriale, natyrisht në kurriz të shqiptarëve dhe për rrjedhojë edhe zona ekonomike. Kjo është e vërteta e heshtjes kriminale, e aktit të tradhtise kombetare që po konsumohet këto ditë dhe kjo është një nga shkaqet e grushtetit të shtetit brenda shtetit, pasi sic e dini marrëveshja detyrimisht duhet të kalonte në Gjykatën Kushtetuese. Por tani kryekushtetuesi i vendit eshte bere Edi Rama dhe Bushati, qe firmosi një marrëveshje anti kombetare. Aparaturat e blera për matje, në mënyrë absolute nuk janë vënë në punë, sepse autoritet greke kanë thënë nuk ka asnjë diskutim. Ndërkohë që nga Presidentit i është lëshuar ministrit që të fillojë negociatat, meqë pala greke deklaron se nuk ka negociata, çakejtë bëjnë sikur negociojnë. Situatë më dramatike nuk ka ekzistuar ndonjëherë.