Berisha: Plarent Ndreca fshin serverat që kërkon Prokuroria

0
562

Ish-kryeministri Sali Berisha ka publikuar në Facebook një mesazh të një punonjësi në Ministrinë e Arsimit i cili, në mesazhin e tij, i ankohet Berishës se Sekretari i Përgjithshëm Plarent Ndreca e ka fyer dhe e ka ofenduar ndërsa ky i fundit kishte dashur ta ndalonte të hynte në zyrë për shkak se është i pezulluar nga detyra.

Ndreca është pezulluar nga detyra por ka hyrë në zyrën e tij për të fshirë serverat e kompjuterit të cilat, sipas pesa mesazhdërguesit, i kërkon Prokuroria.

Punonjësi i ministrisë ndihet i kërcënuar për vendin e punës.

Sekretari i pergjithshem i mafies se ndrikull Viles, Plarent Ndreca fshin serverat qe kerkon Prukuroria. 10 çuna krimi bejne sehir apo i mbajne ison banditit tek MAS! – shkruan Berisha në Facebook.

Sekretari i pergjithshem i mafies se ndrikull Viles, Plarent Ndreca fshin serverat qe kerkon prukuroria. 10 çuna krimi…

Posted by Sali Berisha on Friday, June 16, 2017