Bleona një lepurushe “Playboy”

0
2691

I ka vënë vetes qëllim që të arrijë majat në karrierën artistike dhe lidhur me këtë ajo nuk di të ndalet. Projekti më i fundit i këngëtares Qereti është video “Take you over”, e cila po promovohet në vende të ndryshme të botës.

bleona-594x600

Pas suksesit në Rusi, Bleona është bërë pjesë e “Playboy” për të cilën është shkruar një artikull, ku bëhet fjalë për një përmbledhje të karrierës dhe planeve të ardhshme të artistes shqiptare. Revista në fjalë bën me dije se këngëtarja bashkëpunon me emra të njohur ndërkombëtar, si Usher, Chris Brown dhe J.Lo.

238

Për këtë artikull, Bleona ka realizuar një set fotografik krejt ndryshe nga ç’jemi mësuar ta shohim më parë, duke u komentuar si një lepurushe e vërtetë