Bosi i duhanit merr kritika sepse ”femrat e tij” kanë si tatuazh në të pasme logon e kompanisë

0
357

Bosi i duhanit ka treguar për herë të parë arsyen pse të gjitha femrat që kishte dalë në foto me ta mbajnë logon e kopanisë së tij në të pasme. Së fundmi Travers , ka marrë shumë kritika nga njerëz të ndryshëm, pasi ka publikuar foto gjysmë lakuriq të femrave që mbajnë në vithet e tyre logon e kompanisë se Travers ‘Candyman’ Beynon, Free Choice. Shkak për këto kritika është bërë vetë biznesmeni, pasi ka publikuar një numër të madh fotosh në rrjetet sociale, ku vajzat me të cilat shoqërohet nëpër festa të ndryshme shfaqen gjysmë nudo dhe në vithe mbajnë logon e kompanisë se “Candyman”. Këto foto janë cilësuar nga kritikët si foto shumë seksiste, por sipas bosit të duhanit kjo gjë nuk është e vërtetë. Sipas tij këtë foto janë përdoruar për t’i bërë një marketing të mirë kompanisë, Free Choice. Fillimisht ka bërë një garë, në të cilën ka premtuar se 40 personat e parë që do të bënin tatuazhin në pjesë “të nxehta” të trupit të tyre emrin e kompanisë, do të përfitonin udhëtime falas në Australi dhe do të merrnin pjesë në festat e tij “të çmendura”. Të shumtë ishin femrat dhe meshkujt, të cilët iu përgjigjën kërkesës së “Candyman” dhe bënë tatuazhin. Njerëz nga Suedia, Spanja, por edhe nga Amerika pikturuan në trupin e tyre logon dhe përfituan gjithçka falas.