Brazil-Meksikë, pjesa e parë mbyllet pa fitues

0
137

Brazili dhe Meksika e kanë mbyllur në barazim pa gola pjesa e parë të takimit. Edhe pse rastet për shënim nuk munguan në të dyja portat, sërish asnjë prej skuadrave nuk arriti të gjejë të paktën një gol. Brazili pati një superioritet të lehtë, por në anën tjetër edhe Meksika me anë të kundërsulmeve u shfaq disa herë rrezikshëm në portën e brazilianëve. Tashmë janë për t’u zhvilluar edhe 45 minuta dhe në rast të mos shënimit, atëherë edhe ky takim do të shkonte në shtesë si dy ndeshjet e një dite më parë.