Çfarë premton Monika Kryemadhi për LGBTI – të (video)

0
298

Monika Kryemadhi e ftuar në studion e emisionit “Shkruaje në Akull” përballë Ismet Drishtit

deklaron se LSI është kundër martesave Gay dhe se është për mbrojtjen e vlerave të familjes tradicionale shqiptare. Pra nuk ka shanse që LSI të votojë pro ligjit të martesave Gay, ligj i cili mbështetet me forcë nga Fondacioni Soros e shoqatat e ndryshme të sponsorizuara prej tij si dhe nga Ambasadori Lu e ca Ambasadorë të tjerë.