Çmenden koefiçentët – Vini bastet (Video)

0
417
Kreu i Prokurorise se Krimeve te Renda, Besnim Hajdarmataj, duke folur, gjate nje mbledhje te Keshillit te Mandateve dhe Rregulloreve i cili eshte mbledhur per te shqyrtuar kerkesen e Prokurorise se Krimeve te Renda per heqjen e imunitetit dhe dhenien e autorizimit per arrestimin e ish ministri i Brendshem, Saimir Tahiri,./r/n/r/nProsecutor Besnim Hajdarmataj speaks during the meeting of the Parliamentary Committee on Mandates and Regulations which is due to review the Prosecution's request to remove the immunity of former Interior Minister Saimir Tahiri and authorize his arrest.

Video: