Dëshmia e 13-vjeçares së rrëmbyer në Fier: Shkova me dëshirë

0
654

Policia e Fierit ka bërë të mundur arrestimin e 18-vjeçarit, Andon O., i cili akuzohet se rrëmbeu një 13-vjeçare në Levan, dhe e mbajti për dy ditë.

Policia ka vijuar hetimin për ngjarjen, duke zbuluar se vajza është shprehur se ka shkuar me dëshirën e saj me rrëmbyesin.

Sipas policisë, dyshohet se 13-vjeçarja, ka kryer marrëdhenie me 18-vjeçarin.