Duka e Fino nuk ka fitues në raundin e parë, përballen në një raund të dytë

0
207

Asnjëri prej kandidatëve nuk ka arritur të marrë 44 votat e vlefshme për të qenë presidenti i ri i Federates Shqiptare të Futbollit. Procesi mbahet në hotel “Adriatik” në Durrës dhe pritet të ketë një raund të dytë dhe përballë do të jenë vetëm Bashkim Fino e Armando Duka, pasi kandidati tjetër, Hala nuk arriti të marrë asnjë votë raundin e parë.Nuk ka fitues në raundin e parë për zgjedhjen e kreut të ri të Federatës Shqiptare të Futbollit. Presidenti aktual Armand Duka mori 39 vota ndërsa rivali i tij më i afërt Bashkim Fino u votua nga 22 anëtarë . Kandidati i tretë, Shpëtim Hala nuk mori asnjë votë. Rreth 4 vota dolën të pavlefshme. Duhen 44 vota per te fituar.