Durrës, gjenden armë dhe drogë në një banesë

0
280

Armë dhe drogë janë gjetur në një banesë të pabanuar pranë Shkëmbit të Kavajës, Durrës.

Nga raportimet e para mësohet se banesa po sekuestrohej nga shërbimi përmbarimor, për shkak se ishte lënë si kolateral për një kredi të pashlyer.

Në banesë janë gjetur dy snajpera me silenciator dhe një pistoletë, si dhe një sasi hashashi. Mësohet se armët janë dërgyar në laboratorin kriminalistik.

Nga të dhënat e para mësohet se pronari i banesës ndodhet në SHBA si emigrant.