Dy vatra zjarri në Bulqizë, shteti bën sikur nuk i sheh

0
374

Dy vatra të tjera zjarri janë shfaqur pranë urës së qytetit në Bulqizë.

Si pasojë e flakëve po shkrumbohen pyjet dhe bimësia, ndërkohë nga informacionet që vijnë nga vendi i ngjarjes nuk ka ende anjë ndyrhyrje nga ana e shtetit.

Kujtojmë se edhe në dibër paraqitej e njëjta situatë, dhe nuk kishte ndërhyrje që organeve kompetente për shuarjen e flakëve.