Elvana Gjata puthet me Kejvina Kthellën

0
463

Elvana Gjata dhe koncerti i saj recital me rastin e ditëlindjes së saj, ka bërë xhiron e mediave këto ditë. Gjithë vëmendja është përqendruar tek këngët e reja që ajo hodhi në treg, çfarë veshi, si performoi në skenë gjatë koncertit, apo kujt ja dedikoi këngët e saj.  Për më tepër pas kaq shumë vitesh mungesë, sot do të transmetohet në “Xing me Ermalin” intervista e saj e parë. Një intervistë ku Elvana do të flasë për karrierën, jetën private, ndarjen nga “Threedots” dhe shumë çështje të tjera që ne të gjithë jemi kuriozë ti dimë. Gjatë këtij emisioni nuk do të mungojë as pyetja me spec e Kejvinës. Ajo e ka pyetur Elvanën për marrëdhënien me vajzat.  “Çfarë mendimi ke për vajzat ti?Të pëlqejnë vajzat? Se ti mua po më pëlqen pak si shumë?”, i tha Kejvina këngëtares simpatike. E befasuar nga kjo deklaratë Elvana tha, “Qyqja” dhe vuri duart në faqe si në shenjë turpi.  Elvana Gjata dhe koncerti i saj recital me rastin e ditëlindjes së saj, ka bërë xhiron e mediave këto ditë. Gjithë vëmendja është përqendruar tek këngët e reja që ajo hodhi në treg, çfarë veshi, si performoi në skenë gjatë koncertit, apo kujt ja dedikoi këngët e saj. Gjatë këtij emisioni nuk do të mungojë as pyetja me spec e Kejvinës. Ajo e ka pyetur Elvanën për marrëdhënien me vajzat.  “Çfarë mendimi ke për vajzat ti?Të pëlqejnë vajzat? Se ti mua po më pëlqen pak si shumë?”, i tha Kejvina këngëtares simpatike. E befasuar nga kjo deklaratë Elvana tha, “Qyqja” dhe vuri duart në faqe si në shenjë turpi. “Unë jam shumë pro femrës, por jo në atë kuptim që the ti. Më kupton? Kështu që…”, tha Elvana dhe u ngrit dhe puthi Kejvinën duke i befasuar të gjithë me veprimin e saj.