Fantazitë seksuale të femrave

0
422

Fantazitë seksuale janë private në shumicën e kohës dhe zhvillohen me dyer të mbyllura. Për disa njerëz, gjëja më e turpshme që mund t’ju ndodhë është bërja publike e fantazive dhe dëshirave të tyre private. Por çfarë dëshirojnë femrat?

Dominimi Seksi në të cilin njëri partner dominon është fantazi e shumë femrave. Nuk është me rëndësi a dominon mashkulli apo femra, me rëndësi është që njëri të jetë udhëheqës i lojës seksuale.

Seks me tre veta Seksi në treshe nuk është vetëm fantazi e meshkujve, por edhe e femrave. Ato dëshirojnë një person tjetër në krevat, sepse thjesht dëshira për këtë aventurë i tërbon.

Dashnor i përsosur Njëra nga dëshirat më të mëdha të femrave është seksi me një mashkull të bukur dhe të zjarrtë, i cili di të kënaq atë më shumë se askush tjetër