Greta Hoxha e Zjarr TV e zgjedhura e Ukrainës ndër spikeret shqiptare…

0
1171

Televizioni më me audiencë në Ukrainë Tv “Bamborbia” ka zgjedhur Hoxhën e “Zjarr-Tv”, për të realizuar një promovim turizmi. Një grup xhirimi ka mbërritur nga Ukrahina. Bëhet fjalë për “Aler group Charter”. Kjo kompani çdo javë do sjellë pesë cartera me vizitorë turistë nga Ukraina. Për informim e më shumë detaje për publikun ukrainas kanë zgjedhur dy televizionet, Tv “Bombarbia” dhe “Zjarr-Tv”.

Greta Hoxha e zgjedhura e Ukrainës ndër spikeret shqiptare…
Interesante ishte biseda direkte nga dy studiot respektive me gazetaren Greta Hoxha dhe drejtorin e “Bombarbia” Vladimir Martyenko. Lidhja direkte u realizua pak minuta më parë të ditës së sotme. Pyetjes së moderatores së mirënjohur Greta Hoxha pse kanë zgjedhur ekranin shqiptar Zjarr-Tv ai i përgjigjet;” Kemi parë një evolucion të madh përgjithësisht të ekraneve shqiptare. Tv-Zjarr ku ka shikueshmëri të lartë në Ukrahinë. Falë programacionit dhe vajzave simpatike të ekranit tuaj. Hoxha e falenderon dhe me dashamirësi e finesë i përgjigjet se Shqipërisë nuk i mungojnë vajzat e djemtë e bukur!

 

Në vijim të komunikimit live në pak minuta ukrainasi mëson prej moderatores Hoxha pse turistët duhet të vijnë në Shqipëri. Ajo transmenton se nga Velipoja deri në Ksamil në jug të vendit bukuritë janë të rralla. Në Shqipëri është zhvilluar me shpejtësi dhe turizmi malor vijon Hoxha. Vizitorët kanë çfarë shohin në Shqipëri! Ne jemi vend i bukur dhe mikëpritës, mbyll intervistën direkte me audiencën e Tv”Bamborbia” gazetarja. Biseda u zhvillua në gjuhët respektive, Greta shqip dhe Martyenko rusisht. Për shikuesit biseda e përkthyer dhe titruar në ekran.