Hipoteka e Pogradecit nuk u ofron shërbim, qytetarët thyejnë xhamat

0
290

Gjatë ditës së sotme xhamat e hipotekës në qytetin e Pogradecit janë thyer. Sipas policisë para këtij institucioni ka pasur rradhë të gjata të qytetarëve , të cilëve nuk u janë ofruar shërbimet e duhura.

Mësohet edhe se policia është ende në vendin e ngjarjes, për të marrë deklarat  e plota të qytetarëve dhe për të kuptuar se ç’ka ndodhur.

Para këtij institucioni ka pasur radhë të gjata dhe mesa duket qyetarëve u është sosur durimi nga pritja.