Ish i dashuri i Kylie-t aludon se është babai i fëmijës

0
266

Kylie është bërë nënë dhe kjo ka qenë tema më e diskutuar në rrjetet sociale. Por duket se në mes të momenteve të bukura është futur is hi dashuri i saj Tyga dhe kërkon ti prishë ato. Ai pretendon se është babai  vajzës dhe Stormi nuk është fëmija i Travis Scott. Për ta vërtetuar këtë gjë reperi kërkon testin e ADN-së. Tyga dhe Kylie janë ndarë në prill të 2017 por thuhet se kanë pasur marrëdhënie intime deri para 9 muajve. Kjo bën që të aludohet se fëmija mund të jetë i tij. Në anën tjetër Tyga është shprehur se nëse ADN-ja del pozitive ai do të marrë të gjitha përgjegjësitë për të qenë një baba i mirë. Këtë temë ai e ka diskutuar edhe kur u mor vesh për shtatzënin e Kyliet, madje ka postuar një foto në rrjetet sociale ku thoshte se fëmija ishte i tij.