Istriva Gava, gazetarja seksi

0
962

Ajo nuk është e njohur në mediat shqiptare, por fotot e saj që tregojnë format e saj trupore mjaft seksi po bëhen gjithnjë e më të njohura. Punon në fushën e medias dhe njihet si “gazetarja seksi” nga Elbasani që po çmend meshkujt me format e saj. “Shumicën e fotove e bëj vetë”, tregon Istriva