Julian Deda: Shumica e artisteve dhe politikaneve drogohen

0
211

Gjate nje interviste qe ka kryer artisti i mirenjohur Shqiptar Julian Deda , ai pohon se shumica e politikaneve , muzikanteve , aktoreve drogohen… Kjo fjale e Julian Dedes ka tronditur rrjetin.

Juli fillimisht i referohet vetes ku thote se i ka sytë e kuq nga pagjumësia dhe jo sepse ka marrë drogë. Por sipas tij është e vërtetë që një pjesë e mirë e emrave të njohur të ekranit në vendin tonë drogohen dhe kjo është e padiskutueshme.

Fjalet e Julian Dedes :

Nuk i kam sytë e kuq nga droga, i kam se fle vonë dhe zgjohem herët . Kujtojnë njerëzit se të gjithë ne marrim drogë. Ka edhe që marrin, por unë nuk i përkas asaj kategorie. I kamsytë e skuqur vetëm nga pagjumësia , se bie vonë dhe zgjohem herët, dhe kjo ndodh gjithmonë. Mesa duket nuk kam nevojë për shumë gjumë se drekën nuk fle.

Jam serioz në këtë çështjen e drogës, ka edhe aktorë, ka edhe politikanë, ka këngëtarë, padiskutim. Pse kush e merr këtë që shitet, dikush e përdor , nuk shkon dëm. Unë jo vetëm se kam provuar, por nuk kam pasur as interes. Por sado që ta them unë këtë , nuk do e besojnë njerëzit.