Kandidati i LSI vazhdon përkujdesjen per Vlorën

0
615

Të dashur Miq,
Tashmë që zhurmat shurdhuese të fushatës u harruan, Secili prej nesh kërkon të gjej normalitetin e vet.
Unë po vazhdoj traditën e bukur të ndihmës ndaj njerëzve në nevojë me 1/3 e pagës së deputetit.
Sot fatin e mirë e ka z. Përparim Kajo (Papi) i cili është invalid dhe nuk kishte mundësi për ta blerë vet një mjet motorik të pështatshëm për të!
Me këtë rast po i bëj thirrje të 140 deputetëve të rinjë të parlamentit që ta vazhdojnë këtë traditë në emër të humanizmit dhe solidaritetit.
Deputeti Juaj
Flamur Çelaj
LSI Dega Vlore

Të dashur Miq,Tashmë që zhurmat shurdhuese të fushatës u harruan, Secili prej nesh kërkon të gjej normalitetin e vet.Unë po vazhdoj traditën e bukur të ndihmës ndaj njerëzve në nevojë me 1/3 e pagës së deputetit.Sot fatin e mirë e ka z. Përparim Kajo (Papi) i cili është invalid dhe nuk kishte mundësi për ta blerë vet një mjet motorik të pështatshëm për të!Me këtë rast po i bëj thirrje të 140 deputetëve të rinjë të parlamentit që ta vazhdojnë këtë traditë në emër të humanizmit dhe solidaritetit.Deputeti Juaj Flamur ÇelajLSI Dega Vlore

Posted by Flamur Çelaj on Monday, July 3, 2017