Kapen 4 shqiptarët e kërkuar në Greqi, akuzohen për trafik droge dhe vjedhje

0
243

Policia greke ka arrestuar katër shqiptarë identitetet e të cilëve nuk janë bërë të ditur.

Shqiptarët ishin shpallur në kërkim për veprat kriminale të trafikut të drogës dhe vjedhjes.

Njëri prej tyre ishte i shpallur në kërkim nga autoritetet Belge të cilat e akuzonin për trafik drogë dhe vjedhje. Ndërsa të tjerët ishin të shpallur në kërkim nga shteti helen dhe njëri prej tyre ishte dënuar me 5 vjet burg.

Ndërsa dy personat e tjerë kërkoheshin për vjedhje dhe do presin për mësimin e masës së arrestit.