Karikatura nervozon Edi Ramën në Elbasan

0
439

Dhe pse vetë ishte vizatuar si Poseidoni, një karikaturë që i shfaqte ministrat e Edi Ramës si gjysëm-peshq duke notuar në det, mirëpriti kabinetin qeveritar në Elbasan.Për shkak të deklaratave për kapjen e peshqve të mëdhenj, Rama nuk ka pranuar të flasë as me shaka për këtë temë. Kryeministri u bë nervoz sapo iu bë analogjia me karikaturën në mur dhe pyetjes së gazetares së News24, Marsela Karapanço i është përgjigjur nervoz.“Unë nuk kam lajmëruar asnjë arrestim të bujshëm se unë nuk kam për detyrë të arrestoj njerëz, edhe kshu që kur të zgjoheni nga ëndrra që keni parë duke lajmëruar arrestime mund të bëhemi bashkë për një konferencë shtypi” .