Këshilli i Emërimeve në Drejtësi, zbulohen kandidatët që do përzgjidhen me short

0
307

Nesër hidhet shorti për Këshillin e Emërimeve në Drejtësi, një nga organet e Reformës në Drejtësi.

Shorti do të hidhet në Kryesinë e Kuvendit nën drejtimin e zv.kryetares Vasilika Hysi dhe të pranishëm do jenë edhe përfaqësues të Gjykatës Kushtetuese, Gjykatës së Lartë, Prokurorisë së Përgjithshme, Këshillit të Lartë të Drejtësisë dhe përfaqësues të grupeve parlamentare.

Kandidatët nga katër institucione (Gjykata Kushtetuese, Gjykata e Lartë, Prokuroria e Përgjithshme dhe Këshilli i Lartë i Drejtësisë) që konkurrojnë për një vend në KED janë: