Kim Kardashian di të bëj vetëm një gjë

0
1090

Parfumet e saj KKW dolën në treg vetëm gjashtë ditë më parë.Por Kim Kardashian dëshiron të sigurohet se aroma e re, e cila kushton 60 dollarë për shishe, do të shitet shumë shpejt. Dhe ylli i televizoneve di ta bëjë këtë më së miri duke mos hequr dorë nga zhveshja. Kim ka pozuar nudo duke lyer të gjithë trup me krem për të mbrojtur modestinë. Ajo vuri në pah format e saj bombastike dhe si gjithmonë u dukej shumë seksi.

Photo © 2017 Splash News/The Grosby Group
PREMIUM EXCLUSIVE
Punta Mita, April 24, 2017.
Kim and Kourtney Kardashian take a walk on the beach in matching silver bikinis while enjoying their Mexico Vacation at Casa Aramara in Puna Mita.