Kishin 90 kg hashash në banesë, arrstohet greku dhe shqiptarja në Selanik

0
545

Policia greke ka arrestuar një grek dhe një shqiptare në Selanik me 90 kg hashash dhe të tjera lëndë narkotike.

Shqiptarja 31 vjeçe nuk kishte leje qëndrimi në në Greqi.

Pas një kontrolli nga policia në shtëpinë ku jetonte 39-vjeçari nga Greqia u gjet lënda narkotike e paketuar dhe e përpnuar.
Të arrestuarit kanë pasur në shtëpi edhe gjysmë kg kokainë dhe rreth 400 gramë të një lënde narkotike ende të panjohur, që përdorej për përzierjen me kokainën.

Polica ka konfiskuar gjithashtu edhe një pistoletë, 70 fishekë, një makineri prese, 2 peshore elektronike, telefonë celularë, një makinë dhe 3.500 euro.