Kokaina në Maminas, nis ‘gjuetia’ ndaj pasurisë së dy të arrestuarve dhe pronarit të bananeve

0
240

Prokuroria e Krimeve të Rënda ka nisur verifikimin e pasurisë së të arrestuarve për 613 kilogramët e kokainës që u ndaluan në Maminas në fund të shkurtit.

Pas urdhër-arrestit ndërkombëtar për pronarin e kompanisë, ‘Arbri Garden’, në adresë të cilës ishte kontenieri me banane ku u kap droga, Krimet e Rënda do verifikojnë pasuritë e shoferit të kamionit, Armando Pezaku, menaxherit të kompanisë, Donald Lushaj dhe pronarit, Arbër Çekaj, pronarit të ‘Arbri Garden’.

Prokuroria u ka kërkuar bankave dhe hipotekave pasqyrën e të ardhurave dhe transfertave të parave të 3 të arrestuarve.