Krijohen xhinset që karikojnë celularin

0
270

Quhen ‘Hello Jeans’ dhe janë xhinset e reja të hedhura në treg nga një firmë e njohur e specializuar për këto veshje. Nuk janë vetëm xhinse, por ato mund të karikojnë dhe celularin tuaj. Linja e xhinseve ‘Joe’s Jeans’, ka krijuar modelin e parë të xhinseve teknologjike, të cilat janë në gjendje që të karikojnë telefonin. Këto xhinse kanë dy xhepa të pasëm, njërin për të vendosur smartphone dhe tjetrin ku ndodhet karikuesi i telefonit. Këto xhinse kushtojnë 238 dollarë bashkë me karikusin dhe mund të porositen online. E vetmja gjë që kushtëzon është përmasa, pasi xhepat janë të përshtatshëm vetëm për iPhone 5 dhe 5S, ose thënë ndryshe për të gjithë celularët me përmasa të ngjashme.