Krokodili një kafshë shtëpiake

0
243

Një familje indoneziane nuk ka zgjedhur një mace apo qen si kafshë shtëpiake, por një krokodil gati 2 metra të gjatë. Muhhamad Iëan e konsideron krokodilin se pjesë të familjes dhe kujdeset për të si të ishte një kafshë normale duke e larë e duke luajtur me të. E ka quajtur Kojek dhe i jep 2 kg peshk në ditë, si dhe i ka krijuar një pellg në shtëpi ku vijnë njerëz të ndryshëm për ta parë e bërë foto, por nuk i ka sulmuar asnjëherë. Muhhamad e ka blerë krokodilin në vitin 1997, kur peshktari që e kishte kapur nuk e donte.