Luan Rama i LSI: Kryeministri konflikt me Manjanin, duhej shkarkuar njëri nga të dy

0
903

Sekretari i përgjithshëm i LSI Luan Rama ka dalë para medias nga kryesia e Kuvendit dhe ka folur në lidhje me shkarkimin e ministrit Ylli Manjani.

“Kishte dy rrugë, shkarkimii kryeministrit ose shkarkimi i ministrit Manjani”, tha Luan Rama.

Ai theksoi se ka pasur një konflikt mes kryeministrit Rama dhe ministrit Manjani, konflikt që u agravua deri tek shkarkimi.

Luan Rama theksoi se është me rëndësi vazhdimësia e qeverisjes, pavarësisht gjërave që kanë ndodhur.

Ai theksoi se LSI do te vazhdoje te kontrobuoje per te normalizuar raportet dhe ambientin qeverises mes PS dhe LSI.