Mbeten në burg 4-ish zyrtarët e arrestuar për abuzimet me pronat te Gjiri i Lalzit

0
262

Gjykata la lënë në burg 4 ish-zyrtarët e arrestuar për abuzimet me pronat në zonën e Gjirit të Lalzit.

Në burg kanë mbetur ish-kreu i komunës Ishëm, Sulejman Ibrahimi dhe ish-përgjegjësi i zyrës së Bujqësisë, Enver Shima.

Po kështu, e njëjta masë sigurie është dhënë për sekretaren e Arkivës, Ornela Shëmlikaj dhe për për ish-punonjësen e Urbanistikës, Shpresa Merdita.

Katër ish-zyrtarët u ndaluan pas një hetimi të prokurorisë për abuzimet me ndarjen e tokave dhe të disa kontratave qiraje për dhënie të hapësirës publike plazheve.