McAllister: Zgjidhja e qëndrueshme, kur qeveria dhe opozita zhvillojnë dialog të drejtpërdrejtë

0
461

Deputeti gjerman i CDU-së, McAllister, emrin e të cilit mban edhe paketa për kapërcimin e krizës politike në vend, ka përshëndetur palët në Shqipëri për marrëveshjen e arritur.

‘Unë jam i kënaqur që përpjkjet për ndërmjetësim të BE-së dhe SHBA-së për t’i dhënë fund krizës politike në Shqipëri kanë qënë të sukseshme më në fund. Mesazhi kryesor është se zgjidhja e qëndrueshme mund të arrihet, kur qeveria dhe opozita zhvillojnë dialog të drejtpdrejtë me njeri-tjetrin.’