Ndryshojnë shefat e komisariateve në Tiranë dhe rrethe

0
162

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit ka vendosur ndryshime në disa prej komisariateve të vendit përfshirë dhe në Tiranën. Kryekomisar Pal Marku, me detyrë Specialist në Njësinë për Hetimin e Krimeve ndaj Personit dhe Pasurisë në Drejtorinë Hetimore Qëndrore në Depratamentin e Policisë së Shtetit, është caktuar përkohësisht në detyrën Shef i Komisariatit të Policisë Nr.6 në kryeqytet. Komisar Gilbert Hoxha, me detyrë Shef Sektori, në Sektorin për Hetimin e Krimeve të Rënda ndaj Jetës dhe Pronës, në Drejtorinë Vendore të Policisë Tiranë është caktuar përkohësisht në detyrën Shef i Komisariatit të Policisë Nr.2 po në Tiranë. Ndërkaq Nënkomisar Neritan Boçi, me detyrë shef i Komisariatit të Policisë Nr.6 emërohet në detyrën Specialist në Seksionin për Hetimin e Krimeve ndaj Jetës dhe Pronës, në Drejtorinë Vendore të Policisë Tiranë. Ndërsa Eduard Sulejmani nga shef komisariati Lushnje është transferuar shef komisariati ne Berat. Artur Heba emërohet shef Komisariati ne Kruje dhe Edvin Ndreu emerohet nen.drejtor policie në Durrës.