Nje fjalim domethënës nga një deputet i “Syriza”-s

0
338

Deputeti arvanitas i “Syriza”-s, Emanouil Glezos, ka rrëfyer nga podiumi i Parlamentit Grek se “më shumë se gjysma në sallën e Parlamentit është me prejardhje shqiptare…”. Madje dhe Ministrit te Arsimit i thote se eshte me origjine shqiptare.