Një ylli pornografie për të hequr ‘syrin e keq’

0
347

Një fermer indian ka gjetur një zgjidhje të re për të mbrojtur të mbjellat e tij nga fqinjët xhelozë dhe nga hajdutët. Chenchu Reddy ka vendosur posterin e një ylli pornografike pranë arës së tij në në Andhra Pradesh, Indi, për të shmangur ‘syrin e keq’. Posteri i madh tregon ish aktoren erotike Sunny Leone veshur me bikini të kuqe dhe duke qeshur për kameran.Reddy shpjegon se fushat e tij me perime kanë tërhequr vëmendjen e padëshiruar të njerëve të fshatit. “Këtë vit kam të mbjella të mira në 10 hektarë,”– tha Reddy për Hindustan Times. “Kjo ka tërhequr vëmendjen e panëvojshme të fshatarëve dhe kalimtarëve. Për të shamngur syrin e keq mendova të vendosja posterin e Sunny Leone disa ditë më parë.”

Një fermer indian ka gjetur një zgjidhje të re për të mbrojtur të mbjellat e tij nga fqinjët xhelozë dhe nga hajdutët. Chenchu Reddy ka vendosur posterin e një ylli pornografike pranë arës së tij në në Andhra Pradesh, Indi, për të shmangur ‘syrin e keq’. Posteri i madh tregon ish aktoren erotike Sunny Leone veshur me bikini të kuqe dhe duke qeshur për kameran. Reddy shpjegon se fushat e tij me perime kanë tërhequr vëmendjen e padëshiruar të njerëve të fshatit. “Këtë vit kam të mbjella të mira në 10 hektarë,”– tha Reddy për Hindustan Times. “Kjo ka tërhequr vëmendjen e panëvojshme të fshatarëve dhe kalimtarëve. Për të shamngur syrin e keq mendova të vendosja posterin e Sunny Leone disa ditë më parë.”