Ortek dëbore në një hotel në Itali, dyshohen viktima

0
910

Një ortek i madh dëbore ka rënë në një hotel në Gran Sasso, të Pescara, në Itali, duke ngjallur dyshime për viktima.

Në hotel ‘Rigopiano’, mendohet se ndodheshin mbi 20 persona, ndërsa konfirmohet se ka të plagosur të shumtë.

Orteku ra ditën e djeshme, duke shkaktuar shembjen e hotelit dhe bllokimin e personave që ndodheshin brenda, ku sipas punonjësve që po merren me operacionin e kërkim- shpëtimit ka shumë të vdekur.

Një pjesë e hotelit është shembur dhe një pjesë është mbuluar nga dëbora. Aktualisht vijojnë kërkimet për nxjerrjen e personave që ndodheshin brenda godinës për të pasur një pasqyrë më të plotë të bilancit të ngjarjes së rëndë.