Pako me eksploziv para lokalit në Elbasan, policia blindon zonën

0
356

Forca të shumta policie kanë rrethuar një lokal në Elbasan, pasi tek shkallët e tij është hedhur një pako që dyshohet se është eksploziv.
Lokali ndodhet në lagjen ‘Emin Matraxhiu’.
Ndërkaq policia ka rrethuar perimetrin dhe ka njoftuar xhenierët për lëndën e dyshuar.