Patozi kundër rrjedhës: Nuk duhet të jemi krenarë me Ermal Metën

0
188

Ish-deputeti i Partisë Demokratike, Astrit Patozi, ka dalë kundër rrymës së urimeve që i janë dërguar Ermal Merës për fitoren në Sanremo.

Patozi ka listuar arsyet se pse Shqipëria nuk duhet të jetë krenare me Ermal Metën.

“Ermal Meta është suksesi individual i njeriu të zot, të rritur dhe formuar në perëndim, por që mbi të gjitha ka përfituar nga hapësirat e lirisë që ai ofron, pavarësisht origjinës, racës, fesë apo bindjeve politike.”-shkruan Patozi ndër të tjera.