Përfundon mbledhja e Bashës me strukturat e PD-së

0
539

Kreu i PD-së, Lulzim Basha, ka mbajtur një takim me krerët e partisë së tij nëpër rrethe, takim ky që ka zgjatur rreth 60 minuta.

Basha ka dhënë porositë për fillimin e fushatës zgjedhore dhe mobilizimin e plotë të krerëve të rretheve për zgjedhjet.

Kërkesa e Bashës ka qenë që të sjellin sa më shpejt propozimet me emrta e kandidatëve për deputetë.

Pritet që PD-ja shumë shpejt të bëjë publike listën e kandidatëve për deputetë në të gjithë vendin.