Pesë ish-punonjës padisin ministren Gjonaj: Na shkarkoi padrejtësisht

0
301

Pesë ish-punonjës kanë paditur ministren e Drejtësisë, Gjonaj për largimet nga puna.

Ata kërkojnë shfuqizimin e urdhrave për largimet nga puna.

Ish-punonjësit që kanë paditur Gjonajn janë: Petrit Bakiu, Bledar Kabashi. G. Xhafa, Valbona Kryemadhi, Arlind Arapi.

Ata pretendojnë se janë larguar padrejtësisht nga puna dhe ministrja ka shkelur ligjin.