Presidenti serb uron Metën: Marrëdhëniet Serbi-Shqipëri më të mira në të ardhmen

0
472

President serb Tomislav Nikoliç ka uruar nëpërmjet një telegrami presidentin e zgjedhur të Shqipërisë, Ilir Meta.

Në mesazhin e dërguar Metës, Nikoliç shpreh nevojën për të patur marrëdhënie të mira mes dy vendeve.

Teksti i plotë i letrës:

Shkëlqesia Juaj,

Me rastin e zgjedhjes suaj si President i Republikës së Shqipërisë, po ju shpreh urimet e mia më të mira për sukses në kryerjen e detyrave tuaja me përgjegjshmëri.

Unë shpresoj se marrëdhëniet dypalëshe dhe bashkëpunimi midis Republikës Serbe dhe Republikës së Shqipërisë do të jenë edhe më të mira në të ardhmen.

Kjo është një çështje me rëndësi thelbësore për paqen, zhvillimin e vendeve tona, dhe të rajonit ku jetojmë.

Shkëlqesi, ju lutem pranoni konsideratën time më të lartë.

Tomislav Nikoliç

President i Republikës së Serbisë