RAMA REPLIKON ASHPËR QYTETARIN, KY I FUNDIT NUK FAL: JE AKTOR I MIRË, NUK TA DALIM DOT

0
308

Qeveria ka mbërritur ditën e sotme në qytetin e Laçit ku po organizon takimin e rradhës me qytetarët për të prezantuar arritjet si dhe për të biseduar me të pranishmit problematikat që hasin, ndërkohë që një qytetar ka replikuar bindshëm fjalët e Ramës. Pasi ka marrë mikrofonin, qytetari ka akuzuar qeverinë se ka rritur çmimin e ujit, ndërkohë që edhe tubat e tij i kanë larg, ndërkohë që ky reagim i tij ka acaruar disi Ramën, i cili ka shpërthyer duke i përsëritur disa herë qytetarit se ai është i papunë, prandaj i duket se i është rritur uji.
Qytetari: Pensionistët kanë paguar, pa pushim pa ndërprerje, se iku Saliu, se erdhi Saliu se u bënë piramidat se nuk u bënë piramidat. Dritat janë mall. Uji nuk është taksë, është mall. Ankohen për rritjen e taksave ata që nuk paguajnë taksa. Duke qenë një aktor i mirë komunikimi nuk ta dalim dot unë dhe të tjerët këtu.
Rama: Të është rritur ndonjë taksë ty?
Qytetari: Mirë që është rritur, unë dua tubin ta kem afër. Po flas për tubin, s’di taksë që është rrit.
Rama: Shumë falemnderit. Ka ndonjë tjetër që i është rritur taksa? Se është bërë, rrej rrej rrej sa të bëhet e vërtetë. Ti zotëri je i papunë dhe më thua se të është rritur taksa…ti je i papunë…nuk paguan asnjë taksë. Ne kemi rritur taksa për ata që kanë më shumë, qofshin kompani…pra taksa për ata që kanë më shumë. Ne të oligarkëve kemi rritur taksa për oligarkët që ndërtojnë në Tiranë dhe paguajnë shumëfish taksa, sesa ata që ndërtonin po të njëjtët deri dje. Kemi rritur taksën për të gjithë ata si puna ime apo atyre pas meje që kanë rroga të larta. Dhe kemi ulur taksën për të gjithë rrogat nën 600 mijë lekë. Nëse ka këtu punonjës në shtet apo privat mund ta dëshmojnë këtë.
Pastruesja e kryeministrisë paguante më shumë se kryeministri. Sot është e përmbysur skema. Dëgjoj këta ekspertët e Facebook….kush merr rrogë 300 mijë lekë nuk paguan asnjë taksë. Mbi fillon në mënyrë progresive